Καλεσμένη στην εκπομπή "Που βρίσκεται η ευτυχία;" η εκπαιδευτικός, μουσικός και συγγραφέας Δήμητρα Λογγίνου
23/10/2021 10:42 in Συνεντεύξεις

Την Κυριακή 10/10/21 στην εκπομπή «Πού βρίσκεται η ευτυχία» ήταν καλεσμένη η εκπαιδευτικός, μουσικός και συγγραφέας Δήμητρα Λογγίνου, ένας βαθιά καλλιεργημένος άνθρωπος, με εκπαιδευτική εμπειρία και όχι μόνο.

Μαζί  με τη Φανή Καραφύλλη μίλησαν για ένα πολύ τρυφερό και ευαίσθητο θέμα, για την ευτυχία των παιδιών μας. Είπαν με ποιον τρόπο θα αναθρέψουμε ευτυχισμένα παιδιά για να γίνουν οι αυριανοί ευτυχισμένοι ενήλικες! Μίλησαν για την ενσυναίσθηση, για την προτεραιότητα που πρέπει να δίνουμε στα θέλω των παιδιών μας και για το πόσο σημαντικό είναι να τα ακούμε, για την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, για την αξιοποίηση των ταλέντων τους, για το πόσο αγχωτικό είναι το εκπαιδευτικό μας σύστημα κι αν βοηθάει τελικά στο να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας, για τον ποιοτικό χρόνο που πρέπει να αφιερώνουμε στα παιδιά μας και μίλησαν ακόμη για το παιχνίδι και τη διδακτική του και θεραπευτική του διάσταση, για τις τέχνες, τον πολιτισμό και πόσο αυτά συντελούν στην παιδεία και στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

 

Πώς κάποιες χώρες έχουν καταφέρει να μεγαλώνουν ευτυχισμένα παιδιά μέσω του εκπαιδευτικού τους συστήματος που σαφώς διαφέρει από το δικό μας και τέλος η εκλεκτή καλεσμένη αφιέρωσε στους ακροατές του Elegant radio με τη μοναδική, υπέροχη φωνή της ένα τραγούδι που είναι πάντρεμα κλασικού και παραδοσιακού από τον Νίκο Σκαλκώτα. Μια υπέροχη συζήτηση για το θαυμαστό κόσμο των παιδιών μας και όχι μόνο, μέσα από τα μάτια και τις γνώσεις μιας ειδικού για το θέμα αυτό. Μπορείτε να την απολαύσετε ξανά στο www.elegantradio.net

COMMENTS
Comment sent successfully!
Αδειοδότηση Μουσικής Elegant Radio