Καλεσμένη στην εκπομπή «Πού βρίσκεται η ευτυχία» η Μαίρη Γαβαλά
25/11/2021 10:46 in Συνεντεύξεις

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πού βρίσκεται η ευτυχία» και στη Φανή Καραφύλλη, την Κυριακή 21/11/21, ήταν η κυρία Μαίρη Γαβαλά.
INFO
Έχει κάνει σπουδές στη γαλλική γλώσσα, είναι συγγραφέας, ποιήτρια, ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος. Έχει τιμηθεί από τη Γαλλική Δημοκρατία με τον τίτλο Του Ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα. 

Από τον πρέσβη της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, της έχει δοθεί ο τίτλος της Πρέσβειρας της Γαλλοφωνίας στο Βόλο και σε όλη τη Θεσσαλία και πρόσφατα από το Γιώργο Φουντούλη, μαέστρο, κιθαρίστα, συνθέτη, καθηγητή μουσικής, της δόθηκε ο τίτλος της Πρέσβειρας για την Παγκόσμια Ημέρα της Κιθάρας.

Με αφορμή την Ίδρυση και τη Θεσμοθέτηση της Παγκόσμιας Ημέρας Κιθάρας από τον εμπνευστή και δημιουργό Γιώργο Φουντούλη, στις 18 Οκτωβρίου 2021, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO, μίλησαν για αυτή τη μεγάλη ιστορική στιγμή που υπογράφουν 107 Χώρες, 435 Πόλεις, η οποία προάγει τον πολιτισμό, ενώνει τους λαούς μέσω της μουσικής και θα γιορτάζεται κάθε χρόνο την ίδια μέρα. Ακόμη συζήτησαν για τη Γαλλία, τη γλώσσα, τον πολιτισμό, την κουλτούρα, για ποίηση, σινεμά, τραγούδια, για το φημισμένο κρασί beaujolais, για την ευτυχία που οδηγούμαστε μέσα από το «εμείς» και ξεπερνώντας το «εγώ» και για πολλά ακόμη ενδιαφέροντα με πολύ γαλλική μουσική και όχι μόνο.

Μπορείτε να ακούσετε ξανά αυτή την εκπομπή μόνο στο www.elegantradio.net

COMMENTS
Comment sent successfully!
Αδειοδότηση Μουσικής Elegant Radio