Offline
MENU
Το elegant radio στην εκδήλωση της Fargeco Hellas & Δήμου Αλίμου

ABOUT THE EVENT

Start: 09/04/2022 11:00
End: 09/04/2022 18:00
Where: Καραϊσκάκη Άλιμος
Το elegant radio ο Τάσος ο Καλλιγάς και η Μαρία Δεληκωνσταντίνου θα παίζουν μουσική live αλλά και θα παίρνουν συνεντεύξεις από τα στελέχη της Fargeco Hellas αλλά και τους φορείς του Δήμου Αλίμου.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live στο https://elegantradio.net/ αλλά και θα έχουν την χαρά να την ακούσουν και στην πλατεία από τα ηχεία του δήμου Αλίμου.
Εκδήλωση για την ανακύκλωση τηγανελαίων
Fargeco Hellas και Δήμου Αλίμου
9 Απριλίου 2022 Ώρα 11:00 π.μ.
Πλατεία Καραϊσκάκη Δήμου Αλίμου
Μια ξεχωριστή εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση για την αξία της ανακύκλωσης των τηγανέλαιων αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου από τις 11:00 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη του Δήμου Αλίμου σε συνεργασία με την Fargeco Hellas.
Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση των μικρών μας φίλων αλλά και των γονέων τους για τα οφέλη της ανακύκλωσης τηγανέλαιων, τον σωστό τρόπο ανακύκλωσης τους με τους ειδικούς κάδους της Fargeco Hellas έχοντας ως σκοπό να υιοθετήσουν αυτή τη χρήσιμη συνήθεια!
• Η ενημέρωση των παιδιών θα είναι διαδραστική με την παρουσία της μασκότ της Fargeco Hellas τον Luco.
• Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη μουσική κάλυψη και την εκπομπή από το elegant radio για να περάσουν όμορφα μικροί και μεγάλοι όσο θα ενημερώνονται για την σπουδαιότητα της ανακύκλωσης των τηγανέλαιων.
• Πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν να απολαύσουν οι δημότες του Αλίμου.
Οι πολίτες του δήμου Αλίμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της Fargeco Hellas σχετικά με τον τρόπο συλλογής των τηγανελαίων.
Η Fargeco το 2021 ξεκίνησε μια καινοτόμο συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής και όχι μόνο, εγκατέστησε σε πλατείες, αθλητικά κέντρα, δημαρχεία και άλλα κομβικά σημεία ειδικούς μεταλλικούς κάδους για τη συλλογή – μεταφορά οικιακών τηγανέλαιων.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Fargeco Hellas με τους δήμους που συνεργάζεται ήδη με την εγκατάσταση των ειδικών κάδων ανακύκλωσης τηγανέλαιων.
Θα ακολουθήσουν περιβαλλοντικές εκδηλώσεις και στους Δήμους:
• Χαλανδρίου
• Παλλήνης
• Γέρακα
• Περιστερίου
• Κορίνθου
Και άλλων δήμων της Αττικής.

MAP

Click to enable the map
Καραϊσκάκη Άλιμος